Verplaatsing algemene ledenvergadering 2020

Door de coronacrisis kon de algemene ledenvergadering van maart 2020 niet doorgaan.

Het bestuur van de Historische Kring Eibergen heeft besloten deze vergadering te verplaatsen naar november/december 2020. Een exacte datum wordt nog bepaald, met inachtneming van de coronamaatregelen. Wij verwachten in de uitgave van Old Ni-js van september aanstaande de definitieve datum voor de algemene ledenvergadering bekend te maken.

De jaarstukken van 2019 staan op deze site.  Als u in de menubalk met de cursor op ‘OVER ONS’  gaat staan, volgt er tabblad met keuzes. Klik vervolgens op ‘ANBI’ en u ziet de jaarstukken 2019 die kunt openen en lezen.

Let op: In de jaarvergadering wordt ook het jaarverslag van 2018 vastgesteld. U vindt dit verslag op de pagina ‘ANBI’ onder de financiële verantwoording over 2018.

Het delen van dit artikel stellen we zeer op prijs