ActueelArtikelen

Jaarlijks reisje HKE 2022

Busreis

Op woensdag, 14 september is het weer zo ver. Dan staat het jaarlijkse reisje van de HKE (Historische Kring Eibergen) weer gepland. De afgelopen jaren moest het reisje helaas geannuleerd worden vanwege corona, maar hopelijk kan het dit jaar wel gewoon doorgaan. Zo niet, dan krijgen alle aanmelders hun geld terug.
De reis gaat dit keer naar Friesland. Er heeft zich al een behoorlijk aantal mensen aangemeld, maar er zijn nog wat plaatsen vrij in de bus. Dus wie graag mee wil, kan zich alsnog aanmelden bij Justi Berk (e-mail: justiberk@hotmail.com of telefonisch: 06 – 12096604). Zowel leden als niet leden kunnen zich aanmelden, maar: vol is vol.

Kosten voor het reisje bedragen € 65,00 per persoon.

Het programma voor die dag ziet er als volgt uit: om 8.00 uur vertrekt de bus uit Eibergen.
Bij het Wapen van Ens wordt koffie met gebak genuttigd. Vervolgens gaat de bus naar Lemmer, waar een bezoek wordt gebracht aan het Woudagemaal (incl. rondleiding).

Daarna rijdt de bus door naar Workum voor een bezoek aan het Jopie Huisman Museum. Na dit bezoek is er nog wat vrije tijd over om het plaatsje Workum te verkennen.
Op de terugweg wordt in Den Ham gestopt voor een diner in restaurant De Beuk, waarna de terugreis richting Eibergen wordt voortgezet. De verwachte aankomsttijd in Eibergen is ca. 21.30 uur.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Het delen van dit artikel stellen we zeer op prijs